Πώς ο Verstappen έφτασε να είναι στο ραντάρ της Mercedes για το 2025


«Όλα είναι πιθανά» σύμφωνα με τον Toto Wolff, με τον Max Verstappen να είναι υποψήφιος για τη δεύτερη θέση στην ομάδα της Mercedes για το 2025.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Sebastian Kawka Mercedes-Benz Grand Prix Ltd, Getty Images - Red Bull Content Pool
  • 4/3/2024

Το GP Μπαχρέιν δε θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς και γεμάτους σασπένς αγώνες της Formula 1. Το αναμενόμενο έγινε, με τον Max Verstappen να κυριαρχεί το Σάββατο, τερματίζοντας με διαφορά μεγαλύτερη των 20 sec από τον δεύτερο, Sergio Perez, κατακτώντας μάλιστα και τον πρόσθετο βαθμό του ταχύτερου γύρου.

Αυτό όμως που έκανε το τριήμερο λίγο πιο «πικάντικο» ήταν η εντελώς απροσδόκητη συνάντηση μεταξύ του team principal της Mercedes, Toto Wolff, και του πατέρα του Max Verstappen, Jos. Οι δύο άντρες εθεάθησαν στο paddock να συνομιλούν, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά, στον απόηχο της άτυπης «κόντρας» του Verstappen Snr με τον Christian Horner, ενώ λέγεται επίσης ότι δείπνησαν μαζί πριν τον αγώνα.

Ο Ολλανδός δήλωσε με το τέλος του Grand Prix ότι η παρουσία του Horner στη Red Bull πρόκειται να φέρει προβλήματα στην ομάδα κι ότι αυξάνει τον κίνδυνο διάλυσής της. Αυτό έρχεται μετά τη διαρροή μηνυμάτων και φωτογραφιών που φέρεται να έστειλε ο team principal της αυστριακής ομάδας, τα οποία ενδέχεται να λειτουργήσουν ως πειστήρια για την ενοχή του, σχετικά με την καταγγελία που έγινε στο πρόσωπό του από εργαζόμενη της Red Bull, για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Όσο για τη συνάντηση του Verstappen με τον Wolff, ο δεύτερος αρχικά προσπάθησε να την κάνει να φανεί λιγότερο σημαντική απ' ό,τι δείχνει να είναι, όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Γνωρίζω τον Jos εδώ και 25 χρόνια – με σκαμπανεβάσματα βέβαια. Απλά του έδωσα τα συγχαρητήριά μου για το κατόρθωμα του γιου του. Ο Max οδηγεί σε έναν δικό του γαλαξία».

Ωστόσο, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο εάν υπάρχει περίπτωση ο Max να βρεθεί στη Mercedes το 2025, αντικαθιστώντας τον Lewis Hamilton, ο οποίος θα ντυθεί στα κόκκινα της Ferrari, ο ίδιος γέλασε, λέγοντας ότι «όλα είναι πιθανά», αφήνοντας την πόρτα ορθάνοιχτη για τον Ολλανδό πρωταθλητή.

Μάλιστα, ρεπορτάζ του AMuS αναφέρει ότι ο Verstappen είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για τη δεύτερη θέση στη Mercedes. Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι το συμβόλαιό του με τη Red Bull λήγει στα τέλη του 2028.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ricciardo για κόντρα με Tsunoda: «Ελπίζω ο Yuki να ηρεμήσει»

Leclerc: «Τερματίσαμε, όμως είμαι πολύ απογοητευμένος»

Pirelli: Τι σημαίνει το σήμα FSC που μπήκε φέτος στα ελαστικά της F1